Wednesday, May 19, 2010

Kun Barak Obaba, Martti Ahtisaari, Jutta Urpiainen ja Ranskan jew-presidentti Nicholas heilaa Seppo Lehdon kanssa niin ketä syytetään "natsismista"?


Kun Barak Obaba, Martti Ahtisaari, Jutta Urpiainen ja Ranskan jew-presidentti President Nicolas Sarkozy 9.5.2010 ( Kreikan kriisikokouksen yhteydessä) heilaa Seppo Lehdon kanssa niin ketä syytetään "natsismista"?


Kansakunnallinen puutarhatonttunne Seppo Lehto
Maahanmuutto- ja islamkriitikko


http://mulattipresidentti-barack-obama.blogspot.com

-----------------------------------------

Päivitys uutistaustaksi:

Terve ajattelevan pilakuvataiteilija Seppo Lehto uutisointeja koskevaan blogiin. Palautteesi on tervetullutta comment-osion kautta;) - Muistakaa osallistua profeetta Muhammeded pilakuvat pilakuvakilpailuun netin kautta. Tarkemmat ohjeet on löydettävissä netin kautta hakusanoilla: mm. "Muhammed pilakuvakisa", "Mohammad pilakuvakilpailu". Osallistujille on taattu myös nimetön osallistuminen Muhammed pilakuvakilpailuun.

Suomen hallitus on julistautunut hölmöläisiksi 9.11.2007 aselakiehdotuksellaan. Kautta aikain eri diktatuurit ovat pyrkineet riisuman kansalaiset aseista. Niin on helpompi alkaa jokainen kansanmurha ja joukkotuhonta.
- Miksi uutistoimistot nimittelevät Ruotsin Salemissa pahoinpitelyyn kuolleen muistoa vaalineita "neonatseiksi" ja Ranskassa riehuneita afrikkalaisia tuhopolttajia vain "nuorukaisiksi"?

18.1.2008 Seppo Lehdon saaman haasteen mukaan apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske on päättänyt nostaa Muhammed pilakuvien julkaisusta vahvalla olettamalla ilman näyttöä (USA:n oikeusministeriö ei ole antanut oikeusapua) syytteen Seppo Lehtoa ja erästä toista kohtaan. Vaatimus on ehdotonta vankeutta. Oikeusmurha 30.5.08 2 v 4 kk ehdotonta vankeutta. Vankeustuomion aikana leivottiin jo kertaalleen syyttämättäjätetystä lisä kuukausi. Yhteistuomio 2 v 5 kk. Oikeusvaltio periaatteet kunniassa?

27.11.2011 uutisoitiin ettei sananvapaustapauksissa pitäisi tulla KO:n mukaan ehdotonta vankeutta

---------